Huoh, ensinäkin. Ompa muuttunu tylsäksi tämä vuodatus, mulle liian vaikeaselkoinen joten muutetaan mahdollisesti blogspottiin, jahka jaksan luoda uuden sinne.

Vuosi on lähtenyt ihan kivasti käyntiin. Varma aloitti lupaavien agilityryhmässä, ollaan opittu paljon, varsinkin koiran laamailusta - sillähän oli joulukuussa juoksu joka tarkoittaa sitä että valeraskaus masistelut riepotteli sitä helmi-maaliskuussa, nyt ku pikkuhiljaa alkaa toipumaan siitä niin juoksuhan alkaa kohta uudelleen :) Varsin mukavaa treenailla nartun kanssa, joka juoksee 5 kk välein... Varman kanssa tää on vähän tällästä, ylösalasylösalas meininkiä, välillä se syttyy ihan täpöllä ja välillä ei tee mitn... Kevyen raivostuttavaa. Varman kanssa käytiin kuun alussa katsomassa Savukoskella poroja testin muodossa eikä se läpi mennyt, koira lähes kiipesi aidasta pois ku tajus, mitä sielä aidassa on. Ei ainakaan painostanut liikaa tai vitipäänä juossu pahki poroihin! :D Nuori, pehmeä koira jolle jäi sairaan huono mieli tuolta(kin) joten tästä on hyvä jatkaa, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! 

Ruutin kanssa ollaan käyty hölkkäilemässä agiradoilla, Lempäälässä kaks starttia (5 ja 0), Maalahdessa 3 (10, HYL, 0 yliajalla) ja Ylistarossa 4 starttia (HYL, HYL, HYL ja 15), ei mee hyvin siis Ruutinkaan kanssa :D ! Kokkolassa olis lauantaina seuraavat startit ja sitte Sjoella, sen jälkee voitas alkaa oottelemaan sitä juoksua ja antaa sen rauhassa laamaantua ja muuttua nestetankiksi. 

Mut meidän seuralla on nyt üüper siisti treenihalli! http://www.koiraurheilukeskus.com/index.html :) Lauantaina käytiin lupaavien KK treeneissä korkkaamassa halli Varman kanssa (... olis kannattanu jäädä kotiin, sen verran "hyvin" meni...) ja eilen Ruutin kanssa Hanna Löytynojan koulutuksessa (hehe, olis myös kannattanu jäädä kotiin!) mutta halli on hieno! Innolla odotan roudan sulamista sieltä pohjalta että kivituhka pehmenee ja kivaa nähdä, väheneekö omilta koirilta jumitukset ja kolotukset sen myötä :) ! Toivotaan että pehmeämpi pohja auttais edes jotain...