Näin tänään.

 

Käydään pikaisesti läpi meidän edeltävä koe, 15.8 Nurmossa, tuomarina Jaana Ala-Lähdesmäki (suosittelen, meen toistekki!) ;:D

Vöyrifiilis oli tipotiessään ja oltiin taas samassa jamassa mitä ennenki, mua lähinnä vitutti ja otti aivoon koiran laamailu ja jäätyminen. Loistava alku, eikö... Joojoo, pitäis tsempata, en osaa. Tai osaan, pitäis työstää.

Paikallamakuu: 8, nousi ennen liikkurin lupaa. Muuten kai oli ollu ok, rauhoitteli ku palasin luo.
Seuraaminen: 8, samanlaista jauhamista ku Vöyrillä, mokailtiin ja koira oli jossain toisessa ulottuvuudessa. En ikinä uskonu et SEURAAMISESTA vois tulla mitään ongelmaa?
Liikkeestä istu: 8,5 (?!) En kyllä enää muista. Öööööööö. Oliskohan siinä liikkeelle lähdös ollu ongelmia? Koira heitteli itteään maahan ainakin kerran ku liikkuri oli antanu jo luvan lähteä. Ehkäpä
Luoksetulo: 0, kuinka ollakkaan :P Lähtiköhän se taas vasta toisella käskyllä luo? Ei tehny seisomista taaskaan, meni maahan. Ei edes yrittäny seisahtua.
Ruutu: 0, sama juttu ku Vöyrillä, koira sinkoili päättömästi mihin milloinkin.
Hyppynouto: 10, OMG, se teki paluuhypyn!
Metallinouto: 7, ei mitää muistikuvaa.
Tunnari: 0, mut se toi silti oman. Vahingossa?
Kake: 10, säälipisteitä. Hidas, jähmeä.
Kokonais: 8, ...

171,5, ei tulosta.

Fiilikset oli molemmilla paljon keljummat mitä Vöyrillä. Mitenköhän sitä pääsis tuohon Vöyrifiilikseen taas? Ei ainakaan sillä että koira on hullun paineistunu heti kun sen repii autosta ...

No, huomenna käydään testailemassa taas - Vöyrillä. Toivottavasti siinä kentässä on joku taika ;D En tiedä, näin 12 tuntia ennen koetta ainakin ottaa nappoon aika kovaa. Iesus, hankkikaa tuolle koiralle ohjaaja?!

Mut kaikesta, jopa Ruutin valeraskaudesta huolimatta - Äitillä on niin taitava pieni agilityapina! Vauhtia alkaa pikkuhiljaa löytymään, tosin en tiedä mitä tapahtuu kun rimat nostetaan.

... Tänään Tuiskulla meni huonosti aksat ja tokot ja kaikki mahdollinen. Tyyppi tajuaa et huomenna tapahtuu jotain mistä minen oo kovin onnellinen ... Puuh.