Tänään (tai no, eilen) käytiin pitkästä aikaa hallilla treenaamassa. Ihan kivasti meni molemmilla, otettiin Ruutin kanssa putkea, "hyppyjä" (siivekkeet ja rimat maassa) x 2 ja pussi. Pussia muisteltiin hetki, että mikä se on ja lopuksi pystyttiin vetämään "koko rata" tuon kanssa! Putkessa mennään sellaisella kiiruulla että HUH! "Hypytkin" meni ja pussi tosi kivasti :) Sit tokoiluja, joista en jaksa kirjoittaa kun ei mennyt niin mainittavasti... ;P ELI Ruutista tulee agikoira. (Niin vissiin, tokokoira siitä tulee eikä siitä keskustella!)

Tuiskun kanssa treenattiin BH-kokeen seuraamiskaaviota + liik. maahan / luoksetuloa :) Seuraamisessa ei ongelmaa, juoksusta hitaaseen vähä unohtaa itsensä, mut kyl se siitä. Tein ekaa kertaa tänään liikkeestä maahan menosta luoksetulon ja hyvinhän se meni! :D Paremmin, mitä normaali luoksetulo. Liikkeestä istuminen on vaiheessa vielä... Paikallamakuussa EI pitäisi olla ongelmaa (Paitsi se, että nousee ylös ku palaan sen luo... :D) mut muuten toi BH-koe vaikuttaa nyt niin helpolta nakilta, että käy suorittamassa vaikka silmät ummessa. No okei, ei ehkä ihan silmät ummessa! Pitää vaan opetella se kaavio ja ajattelin opettaa ihan tuota varten Tuiskun tulemaan uudella käskyllä luokse ja vielä ETEEN (tulee siis suoraan sivulle). Kokeiltiinkin jo ja teki tosi kivasti, joskus pari vuotta sitten kokeilin viimeksi eikä toivoakaan, että ois onnistunu! Mut, nyt onnistu. Sit ruutua joka meni ihan ... OK:sti, vauhtia ja tatsia enemmän niin hyvä tulee :) Eli ruokakuppi treenit jatkuu ruudulla. Kakeja, huonot. Liikkuuliikkuuliikkuu. Ai niin joo! Otin hyppynoutoakin taas ja Tui haki tosi kivalla vauhdilla kapulan ja PALAUTTI sen suoraan, ilman erillistä käskyä? Mitäköhän ihmettä...

Niin, Ruutin kanssa testasin "noutoa" tuolla muovikapulalla. Ekalla kerralla meni ihan "hyvin" mut arvatkaapa pitikö koittaa vielä kerran ja sit toinen ja kolmas kunnes kaikki kerrat meni niin veetuiks, et unohdin koko jutun. Jippii, ja näin mulla on toinen koira, jolta on nouto pilattu oman huonouden takia! JES.

Mut, Tuiskuun oon eri tyytyväinen! Piru vieköön, se jaksoi tehdä hommia hienosti ja ILOISENA! :) Koirankeksit tekee sille ihmeitä. Ei mitkää nakit enää kelpaa, koirankeksejä pitää olla!

Mutta voisimpa nukkua tunnin ja sitten nousta ja lähteä Helsinkiin! Koirat Katilla hoidossa, Kannukseen palailen maanantaina joskus viiden jälkeen aamulla. Jippii.

Helsinki <3