Tänään olis sitte aksapäivä taasen. Sunnuntaina olin epiksissä töissä, on se vaan hienon näköstä ku taitava koira ja ohjaaja vetää radalla täysiä menemään :) Tuli hirveä hinku taas rakennella itellekki esteitä, olihan mulla joskus keinu, puomi, aitoja x 4, kepit, rengas, pituus ja muuri. Vaan eipä ole enää eikä siitä sen enempää.

Tehtiin tyttöjen kanssa tässä sisällä lauantai illalla jotain systeemejä, Ruuti oli aika hauskalla tuulella :) Valeraskaus alkaa olemaan onneksi tipotiessään ja sunnuntaina päästiin tolle meidän "peruslenkillekkin", tyypit veti aika onnellisena :)

Eilen oli autokoulun kakkosvaihe, teoriat ja rata. Kurvissa ei kestäny kantti vetää kuuttakymppiä lujempaa, aina vaistomaisesti päästin jalan kaasulta :D Suoralla sain rellun kerran pyörähtämään ihan kunnolla ympäri, siinä vaiheessa tultiin jäälle jo 85km/h :D Oli aikamoinen työ saaha tuo peltilehemä kiihdytettyä ;P Et soli sit siinä se autokoulu loppuelämäksi, iso sniffu! Vaikka rahaa palaakin ;P Mut kaikenkaikkiaan mun mielestä autokoulu oli parasta ikinä ja hirvee angsti päällä tästä keväästä ku viime vuon ajoin sen kortin näihin aikoihin (tai alotin huhtikuussa), inssin uusimista en tosin halua muistella... :D

Heräilin 15 yli 6 eilen ja menin kahdeksaksi kuuntelemaan teoriat, sitte se rata ja olin joskus neljältä kotona. Aattelin lähteä lenkille mutta päätinkin lähteä kerhon kentälle reenaamaan - ja kannatti! Ensin puhelu Jennille, mitä me treenataan. Molemmille kehiteltiin (tai jenni kehitti.) kaks harjoitusta. Tuiskulle ruudun hakemista, jätetään koira esim ruudun vas.puolelle ja ite ohjataan se lähetyspaikalta ruutuun. Eka oli tarkoitus käyttää namialustaa mutta kovan tuulen vuoksi vaihdoin palkaksi lelun. Ekat kolme toistoa meni yllättävän siististi, koiralla oli kivaa ja sillä on oikiasti vissiin jotain käsitystä, mitä "eteen" tarkoittaa. Neljäs toisto vähän skökömpi, viides oli taas ok ja lopetettiin siihen. Koira autoon ja Ruuti tilalle. Omg, noutokapula hommia, EN TAHDO! Koira istumaan, kapula koiran eteen ja ite menin tyyliin 4 askeleen päähän koirasta ja sanoin "ota". Ensin Ruutin piti vähä hakea et mitä toi akka meinaa mut ite ku pysy rauhallisena ja toisti vaan "ota" niin sehän nosti sen, toi mulle, korvat pystyssä, häntä heiluen! O___O ! HÄ?! Tätä tehtiin erilaisilla välimatkoilla n. 5 toistoa, toisto toistolta vaan parani! Pakko jättää tää vähä hautumaan kyl nytte ;D Ei voi ku ihimetellä.

Uus kierros, Tuisku kentälle. Tasamaa noutoa puukapulalla, takapalkalla, tarkoituksena saada palautukseen vauhtia. Ja HÄ? Tuiskuhan oli oikein innokkaana, semmosella "HOMPOTIHOMPOTI" laukalla toi takasi mut ripeästi silti ... Näitä ehkä 5 toistoa, leikkiä ja koira autoon. Tyytyväinen olen ma. Ruuti vielä kentälle, tarkotuksena ottaa jääviä, maa - seiso sekaisin. Ekat maahanmenot oli hyviä, seuraaminen kutakuinkin jees. Näiden jälkeen alko laamailemaan taas ihan hulluna ja jätätti kokoajan - siispä jätettiin noi harjoitukset siihen. Seisoin hiljaa kentällä ja annoin koiran tehdä työt, koira alkoikin tarjoamaan semmosia perushuonoja perusasentoja joista kuitenkin naksautin, yritys hyvä kymmenen. "Hiljaista seuraamista", ihan ok kun tajusi ite tarjota, emmä jaksa kannustaa kokoaikaa. Lopuksi tehtiin jotain temppuja vaan että tulis paree mieli koiralle. Blaaahah!

Seuraamiseen siis hyviä vinkkejä, moottori puuttuu totaalisesti tuossa hommassa. Miksi maan haistelu ja sen mukana meneminen on niin älyttömän kivaa, HÄ?! Arr, ärsyttävää!

Kiitos Jennille kummiski treeniohjelmasta, se kannatti :DD <3